A legújabb telefonom balesete

Nekem nagyon sokáig nem android alapú telefonjaim voltak, de most a munkám során és a mindennapok során is nagyon fontossá vált a jobbnál jobb képek készítése, és ezért vásároltam egy samsung telefont. Egy pár napig eltartott, amíg átszoktam az android kezelésére, és már kezdett minden tökéletes lenni, gyorsan tudtam használni a készüléket, és tényleg gyönyörű képeket tudtam készíteni vele, amikor egyszer csak az egyik kép készítése közben kicsúszott a kezemből és összetört a kijelzője. Nagyon csalódott voltam. Hihetetlen rossz érzés volt, mert még sosem fordult elő, hogy bármelyik telefonomat összetörtem volna, ráadásul ez a készülék összesen egy hónapos volt.

Kétségbeesésem következő fázisa az volt, hogy rájöttem, nem tudok jó android alapú gépekkel foglalkozó szervízt Budapest területén. Fel is kerestem rögtön az egyik barátomat, aki tudom hogy szintén hasonló készülék birtokosa és kétségbeesett segítséget kértem tőle. Ő megnyugtatott, hogy az ilyen bárkivel előfordul, mert sajnos ezek a telefonok nem pont felhasználóbarátok a csúszós kiképzés szempontjából, és ebbe a hibába már ő is beleesett, és össze is tört a kijelzője, de a https://androidszerviz.hu/ csapat hihetetlen gyors és szakmailag is tökéletes segítséget nyújtott számára.

Nekem se kellett több, azonnal fel is kerestem őket, és nem kellett csalódnom. Már az első fogadtatatás nagyon kedves volt, és maximális szakmai tapasztalattal és segítőkészséggel találkoztam a továbbiakban is. Rövid idő alatt újra kézhez tudtam venni a telefonomat, és nagyon örültem, hogy ez a baleset semmi szinten sem látszott a készüléken a javítás után. Bárki kerülhet hasonló helyzetbe, és akkor jó, ha tud egy címet, ahol profin és megbízható formában segítséget tudnak nyújtani számára. Én csak ajánlani tudom az androidszerviz.hu csapatát.