A barátnőm meglepetése

Én abban a nagyon szerencsés helyzetben vagyok, hogy szinte minden reggel az egyik nagyon – nagyon régi, tizenhét éve tartó barátnőmmel mehetek dolgozni, hiszen egy felé megyünk, és nem két autóval járkálunk, hanem mindig összebeszélünk és együtt megyünk a munkahelyünkre, aztán edzeni és haza is. Nagy segítség ez egyrészt mert társasággal tudjuk végigcsinálni a napot, másrészt motiválni tudjuk egymást, harmadrészt pedig nyilván könnyebbek a reggelek egy közösen megoldott úttal, mint fáradtan és kedvetlenül egyedül.

Ő baseus termékeket használ, mert azt mondja, sokkal jobbak és tartósabbnak is bizonyulnak mint a gyári kiegészítők rengeteg esetben, és hát mondjuk autós telefon tartó esetén tényleg verhetetlen ez a márka. Rengeteg féle tartót lehet kapni, sokáig szolgálnak bennünket, és hihetetlen gyorsan és jó áron lehet őket rendelni a baseusshop.hu oldalról, egyszóval tökéletesnek bizonyulnak számára. Most azonban már kezdte magát megadni az az autós telefontartó amit használ, és mivel én láttam hogy nem igazán van sem ideje sem energiája a napokban ezzel foglalkozni, rendeltem neki egyet.

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a shoppal. Hihetetlen egyszerűen lehet rajta keresni, még én is azonnal megtaláltam a vágyott terméket, pedig én nem vagyok ezeknek a kezelésében jó, sőt, nagyon sokszor inkább azt mondhatom hogy kifejezetten rosszul használom őket, és nagyon gyorsan meg is érkezett a rendelt termék. Amikor pedig beszálltam a kocsiba és odaadtam neki csak mosolygott és azt mondta, nem lett volna most ideje erre, és nem is gondolt rá hogy megkérjen engem arra, hogy rendeljek, de nagyon jól jött, mert már egyáltalán nem működik szegény tartó. A négy év alatt megtette minden szolgálatát. Ezt a meglepetést azóta is mindig emlegeti, mint ahogyan azt is, hogy ha ránéz a tartóra, most már mindig én jutok eszébe.