Már csak egy új szíj kell

Az ember néha magának adja meg a legnehezebben amire szüksége lenne, vagy ami jár neki. Én például rendszeresen sportolok, világ életemben mindig mozogtam valamit. Kiskoromban táncoltam, amikor fősulis lettem pedig a küzdősportok világába tekintettem bele, most pedig a futás nagy szerelmese lettem, hiszen azt bármikor lehet, és nem igazán kell hozzá semmi. Pontosabban a ruházaton kívül és a jó futócipőn kívül egyetlen dolog szükséges, egy jó sport óra. Én ezt hónapokon keresztül nem vettem meg.

Persze egyrészt azért, mert el kellett dönteni, hogy melyik mellett tegyem le a voksom, másrészt pedig időt kellett szakítani arra is, hogy elmenjek és megvegyem. Ez pedig nálam elég nehéz, mert a munka és a két gyerek minden időmet felemészti. Szinte sokszor már az útvonalat is terveznem kell, nem hagyatkozok a gps-re, mert az a plusz tíz perc is sokat tud számítani, amit azzal tudok nyerni, hogy én egy kicsit máshogy alakítom a haza utat. Ennek tükrében most nemrég sikerült megvásárolnom az órát, aminek nagyon örülök.

Szövet szíjjal vettem azonban, tehát szükségem van egy új iwatch szíj beszerzésére, de szerencsére ez már sokkal egyszerűbb lesz, hiszen az applewatchshop.hu oldalon számtalan gyönyörű strapabíró szíjat láttam, amiből már ki is választottam azt, amelyik nekem megfelelő lesz és meg is rendeltem. Holnap véleményem szerint már meg is érkezik, és akkor a következő futásomkor már velem lesz a legújabb edzőtársam is, a legújabb szíjammal. Már alig várom. Sokkal professzionálisabb és hatékonyabb edzéseket fogok tudni így csinálni, hogy folyamatosan vizsgálni tudom majd a pulzusom. Nagyon kíváncsi vagyok mennyivel nő majd a hatékonyságom és az edzettségem a segítségével. Bízom benne, hogy nagyon sokkal.