Egy tökéletes segítő csapat

Én nőként már nagyon sokszor átverve éreztem magam. Az építkezés még kimaradt az életemből, de számos esetben, például lakás felújítás, autószerelés, elektronikai eszköz vásárlás, használt telefon vásárlás, és egyéb dolgok kifogtak rajtam. Nagyon sokszor átverték már sajnos a fejemet. Eladtak nekem full nem olyan paraméterű számítástechnikai eszközt, és még sorolhatnám mennyi minden után éreztem azt, hogy nagyon szeretek egyedül élni, bár nyilván tudom, hogy a jó akkor lenne, ha megtalálnám a másik felem, de elvagyok addig míg nem jön szembe, viszont addig is jó lenne, ha valaki legalább olyan szinten mellettem lenne, hogy ezeket a dolgokat intézni tudjam, legalábbis ne tudjanak ennyire becsapni vele.

Emiatt pedig már bizalmatlan is lettem a szolgáltatókkal, emberekkel, eladókkal szemben, sokszor annak is ötször utána nézek, ami egyértelműen jó és megfelelő, minőségi. Így történt az is, hogy a múlt héten, amikor sajnos sikerült egy óvatlan mozdulat után elejtenem a lépcső tetején a telefonomat, ami aztán végig esett a lépcső aljáig, és teljesen betört a kijelzője, egy napig csak azon gondolkodtam, hogy vajon hova kellene elvinni szervízbe, hogy ne érezzem megint kudarcát a dolognak.

A legjobb barátom meglátván az esti vacsi előtti kálváriámat csak annyit mondott, iszereles. Én boci szemekkel ránéztem, és már tudtam, hogy nem a szolgáltatók, a piac vagy bármi más hibája, hogy engem ennyiszer félre tudtak vezetni, hanem csakis az enyém. Mert Számtalanszor kérhettem volna segítséget, de eszembe sem jutott, mert baráti szinten tekintettem a körülöttem lévő férfiakra, és azt gondoltam, nekem csak a párom segíthet.

Az iszereles tökéletesen megcsinálta a telefonomat, meg is köszöntem az ajánlást, és most már abszolút nem félek egy döntéstől sem, bármilyen elektronikai eszközről vagy vásárlásról, felújításról legyen szó, hiszen megkérem a barátaimat, hogy segítsenek és máris meg van oldva a dolog.