A legtökéletesebb baráti segítség

Egy embernek a családján kívül a baráti köre az, aki ott van mindig mellette, akikre mindig számíthat, akár ünneplésről, akár kesergésről van szó, és persze az is nagyon fontos, hogy a bajban egy jó barát mindig legalább olyan intenzitással nyújt segítséget mint egy családtag, ha nem jobban. Én tudom jól, hogy manapság már az ilyen fajta baráti társaságok ritkák mint a fehér holló, és nagyon sajnálom is ezt, mert tudom a saját életemet tekintve, hogy ez mennyire fontos és bizonyos helyzetekben mennyit tud segíteni. Nem gondolom, hogy a mai fiataloknak ne lenne ugyanilyen kapcsolatokra szüksége. Sőt! Azt gondolom, hogy mi annak idején rengeteg olyan dologtól tartottuk távol a másikat, amit ha kipróbált volna talán sosem lett volna belőle az az ember akivé vált, és a karrier útja sem úgy nézni ki mint mostanság.

Persze az is nagyon fontos, hogy ez a kis társaság iszonyatosan összetartó. Ha vannak is összezörrenések, semmi pénzért sem hagynánk el egymást, és amikor bajban van valamelyikünk egy csapatként sietünk a segítségére. Nemrég például én összetörtem a telefonomat. Pontosabban a kijelzőjét, de nagyon, és nagyon sürgősen szükségem volt a telefonom segítségére, hiszen egy nagyszabású konferenciát szerveztem, amihez rengeteg információ és elérhetőség a telefonon volt tárolva. Persze mondanom sem kell, hogy fogalmam sem volt hogy hova forduljak, melyik csapat tud nekem segítséget nyújtani gyorsan és hatékonyan a xiaomi kijelző javítás feladatában.

Hála a jó égnek nagyon gyorsan jött is a válasz az egyik legjobb barátomtól, hiszen elmondta, hogy ő már csak és kizárólag a xiaomiszervizshop.hu csapatához jár és ajánlja is bárki számára, mert ő még sosem csalódott bennük és a legprofibb csapat akikkel valaha találkozott. Nekem sem kellett csalódnom. A telefonom gyorsan újra a régi lett, én pedig folytathattam a konferencia szervezését ami kiválóan sikerült. Ilyen helyzetekben is jól jön a tökéletes baráti segítség.