A legnagyobb mumus

Manapság igen nehéz feladatnak bizonyul az albérlet keresés budapest utcáin, hiszen a keresési eredmények nem csak hogy nem hozzák a várt eredményeket és a minőségi találatokat, de egészen sokszor hallunk már olyan rémtörténeteket, hogy a kezdetekben még iszonyatosan kedves főbérlő a szerződés aláírása után, már ha egyáltalán akar szerződést írni, egyenesen egy elviselhetetlen és kompromisszumképtelen zsarnokká válik, akivel nem csak hogy nehéz, hanem szinte lehetetlen onnantól szót érteni. Persze ez nem jelentene gondot, hogy ha nem lennének olyan játszmák az albérletek tekintetében, amelyekkel folyamatosan szembesül az, aki kiadó lakást választ a budapesti ingatlanpiac színterén. Rengetegszer fordul elő ugyanis, hogy az ember egyszer csak arra ébred rá, hogy nem csak hogy nem egyeznek a rezsi árak az előzetesen egyeztetett összegekkel, de igazság szerint a számlákkal sem annyira lehet összeegyeztetni a havi összegeket. Ez pedig súlyos összegeket jelenthet sokszor a bérlő számára.

Én éppen ezért már a négy éves főiskolai budapesti tartózkodásom alatt a negyedik albérletet keresem a városban, de most már nem bízom a véletlenre, egy profi csapatot kerestem meg, hiszen már rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az alberletbudapest.hu csapatáról, akik a Professional Premium Property Zrt. képviseletében iszonyatosan profi szolgáltatást nyújtanak az albérletek budapesti kínálatát tekintve. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ennyire jó állapotú és jó helyen lévő lakást tudnak mutatni nekem, ráadásul úgy tűnik, hogy a rezsi árak tekintetében is korrekt és pontos tájékoztatást kap az ember náluk, hiszen itt nem találkoztam a mézes – mázas túl szépnek tűnő számokkal, hanem korrekt és nyers tájékoztatást kap az ember, amivel számolni tud a jövőre nézve.

Azt gondolom, hogy ez a csapat lelkiismeretes és korrekt munkát végez, ezzel pedig hihetetlen értékes szolgáltatást nyújt azok számára, akik albérlet kereső emberként megjelennek a budapesti ingatlanpiac kiadó albérletek és kiadó szobák tekintetében iszonyatosan gyenge lábakon álló piacán. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy keresse fel őket ha profi és biztonságos, tervezhető módon szeretné megoldani a budapesti lakás kérdését.